tirsdag den 15. maj 2012

Blåbær-kanel is

Denne is vækker min indre glæde og begejstring for sødt der samtidig nærer og kæler for kroppens celler... Vi elsker naturligt sødt hjemme hos os, så da vi skulle til Hundslund i fredags og fejre "Mama Sus' es" fødselsdag, medbragte vi hver en ret i vegansk-fællesspisnings-ånd. Min yngste datter Miamaja havde bestemt at vi skulle medbringe is og jeg kreerede til lejligheden denne blåbær-kanel is :-) :


Ingredienser:
3 dl. rismælk
500 g. frosne blåbær
10 bløde, udstenede dadler
2 spsk. jomfru hørfrøolie (gode omega 3)
1/2 tsk. vanilliepulver
3 tsk. kanel (der stabiliserer blodsukkeret)
1/2 økologisk citron - skallen rives og saften presses i
250 g. frosne jordbær tilføjes lidt efter lidt, efter at de øvrige ingredienser er blendet, så blenderen kan "tygge" dem.

Jeg vil anbefale en kraftig glas-blender, når det er med hårde bær.

Uhm - enjoy! :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar