Pandekagedej: (stor portion)
10 frosne spinatkugler
10 dl risdrik
5 dl fuldkorns speltmel (eller fuldkorns kamutmel for dem der ikke tåler spelt)
1 tsk maldon salt el. himalaya
1-2 spsk mørk agavesirup
kokosolie til stegning
Evt. 1 toppet tsk. kanel ved dessertpandekager.
Spinaten tøes op - eventuelt på panden ved svag varme. Blandes og køles ned med plantemælken og piskes med resten af ingredienserne. Hver pandekage steges i et par dryp kokosolie på midten af panden, hvor dejen hældes ned i og fordeles ud fra.
Fyld:
Hakkede, friske spinatblade
blåbær
evt. jordbær
blåbær
evt. jordbær
Skyl og hak spinatbladene. Dryp dem godt af eller dup den tørre. Skyl bærrene og skær jordbærrene i mindre stykker.
Fordel fyldet på pandekagerne. Og voilá !
Agavesirup kan dryppes på fyldet, hvis retten ønskes ekstra sød. Velbekomme.:-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar