tirsdag den 24. april 2012

Raw food kage

I starten af februar 2012, holdt jeg en hyggelig vegansk fællesspisning, hvor Karina Braika bl.a. medbragte og gav mig opskriften på denne kage, som vi siden efterprøvede.:)



Karina´s Blåbær/banan kage

2 ps. frosne optøede blå bær
250 g dadler
2 dl kokos
2-3 modne bananer (meget modne)
2-4 spsk carob

Dagen før lægges bærrene til optøning i køleskabet.
Læg 125 g dadler i blød i vand i køleskabet – hvis det er tørrede dadler. Ikke hvis det er de friske bløde i bakke.

Bunden foodprocess på dagen: 125 g dadler ( dem der ikke har været i blød) med kokos.
Presses ud i en spring form.
Blend blå bær, dadler der har været i blød, bananer og carob i en blender.
Hældes oven på kokos/dadel bunden.

Opbevares derefter i køleskabet til servening.


Ovenpå er der lavet et hjerte af mandelkrymmel; mandler der har været i minihakker.
Mumse-li-mums! :-) try it.


Der er desuden flere opskrifter af Karina at finde på hendes hjemmeside: www.aproposkost.dk http://aproposkost.dk/Inspiration%20til%20sundere%20mad%20med%20dejlige%20opskrifter.html :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar